Зголодніли жінка настільки пристрасно віддавала мені накопичилася ніжність і ласку, що я всерйоз стурбувався про своє здоров'я. Вона категорично забороняла мені рухатися, змушуючи віддатися повністю їй у користування. Те, що вона витворяла своїм ротом, не передавалося ніякому опису.
Вона відірвалася від нього з гучним чмок. Звернувши на мене страдницьке обличчя, вона лише прошептала: «Тепер візьми мене». Я вже не міг себе контролювати і увійшов до неї, міцно притиснувши до себе. Я старанно працював стегнами, а вона вдячно шепотіла мені на вухо найніжніші слова, які мені будь-коли доводилося чути. Наші тіла глі дівчата 17 років перепліталися з однієї пози в іншу, поступово забуваючи про ласку, віддаючись тваринної похоті. Вона старанно вигинала спинку і стогнала, відгукуючись на кожен ляпанець моїх стегон по своєю соковитою попці. Вона забиралася на мене зверху і втискувала собою в диван з усією силою. Під кінець вона без сил розпласталася на підлозі, куди поступово з'їхала посередня меблі, і слухняно прийняла сперму, якою я рясно її полив. Важко дихаючи, я приліг поряд, і, обнявшись, ми завмерли на кілька годин.
Якийсь час ми залишалися коханцями. Для цієї жінки практично не було якихось заборон, вона із задоволенням приймала всі радощі сексу, що я їй пропонував. Але, як таке часто буває, це не могло тривати вічно. В кінці-кінців все вилилось в один досить короткий, але ємкий монолог.
-Максим, мені дуже добре з тобою. Але я розумію, що не можу забирати тебе. Ти молодий, красивий, розумний хлопець, тобі потрібно знайти собі хорошу дівчину і жити з нею щасливо. А мені потрібний чоловік, який буде батьком моєму синові. Ми просто дуримо самі себе, так тривати більше не може.
Думка, явна кожному з самого початку цієї історії, але набратися сміливості і озвучити ...
глі дівчата 17 років
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12013-03-16 21:40:34
Страница: 1