http://s3.uploads.ru/t/f9gBM.jpg
Коли я зрозумів, що вона ще не готова, я спробував мовою розслабити її тіло і через 5 хвилин у мене це остаточно получілось.Я обережно вводив свою гаубицю до неї в машинне відділення, і відчував, як вона збуджена і бажає більш яскравих действій.Я ризикнув і різко смикнувся назад, потім вперед, знову назад і т.д.
Аня до того моменту почала усвідомлювати, як це на ній відіб'ється і почала кричати полунеразборівие фрази:-ТОВ ... Так! Так! ... Давай, не відпускай мене, давай, вперед! ... Сильніше! ООУ! Так! Так! ДАААААА!

Перша половина оргії закінчилася так.Аня скінчила завчасно, тому як я ще повністю не взорвался.Я запропонував їй передохуть і поки вона лежала на спині, я помасіровал їй груди і докрасна вилизав і висмоктав їй соскі.Она сказала, що це було сильно, але я не збирався сдаватся на малом.Я хотів іти далі, проникнути їй в попку.Я сказав їй про етом.Она сказала, що подготовілась.Я був здивований-за 40 хвилин встигнути пофарбувати, зробити 2 рази клізму, помится і ще раз зробити клізму.Ну да ладно, не про це сейчас.Я поставив її на коліна і сказав, що може бути трохи больно.Она трохи стиснулася, але відчайдушно хіхікала, коли я пестив мовою їй анус.
Після даних і дуже приємних процедур, я злобно хіхікнув, сказав Ані:-Мужайся героїня! Навряд чи до кінця дотерпіт! - На що вона відповіла:-Тут вже я не програю)
Ось він, анальний секс, улюблений вид сексу для меня.На секунду мені пригадався момент з гри, коли я на С-51 встромив своє 152 міліметрове знаряддя прямо в бензобак Аніного VK3601H.І гра перетворилася в реальність! Я все сильніше і сильніше вводив своє знаряддя в її бензобак.Она злегка повискувала від задоволення голі товсті і мене це збуджувало й під'юджувати задати їй жару, а я цього і хотів) І ось я зібравшись всіма своїми силами почав дуже дуже швидко водити член туди-сюди і Аня почала сама покачіватся вперед -назад.Скорость входу-виходу досягла нереальною, але ми не здавалися, адже Аня хотіла, щоб і я отримав задоволення і вона старалася як могла.Ми прокачати так хвилин 50 без змащення і перепочинку, і це в перший раз (!). Після я почав останавліватья і Аня знизила темп. нарешті то скінчив, причому так, що забруднив не лише Анін особа, але і потолок.Через 7 хвилин ми заспокоїлися і лежали на дивані, дивлячись голі товсті в стелю і не могли отдишатся.После 2 годинного сну в обнімку один з одним, ми прокинулися, поговорили про те, що случілось.Оказалось вона теж була закохана в мене зі школи.Она зважилася виплеснути все зараз, тому, що зрозуміла, що я все життя буду для неї найближчою человеком.І вона для мене такою залишиться.
Минуло пів року з того момента.Ми учавствовали в конкурсах на гроші, виграли 1250000 рублей.Я вже в 18 років купив 2 кімнатну квартиру і тепер ми з Анею живемо окремо від родітелей.Две тижні тому ми одружилися, і кожен день ми практикуємо в сексі і за пів року у нас накопичилося безліч цікавих історій!